6 малки тайни, за да спечелите мъжа, когото смятате за недостижим


6 малки тайни, за да спечелите мъжа, когото смятате за недостижим
Снимка: iStock

И така, срещнали сте симпатичен мъж, който е привлекателен, интелигентен, финансово обезпечен и смятате, че е извън вашата лига. Ако сте били в тази дилема преди, може би се чудите какво можете да направите, за да научите как да накарате човек да ви хареса. Ето някои тайни, които можете да следвате, за да спечелите сърцето му.

1. Настройте този тих глас в главата си

Когато започне да ви нашепва как това никога няма да се случи, как не сте достатъчно добра за този мъж, настройте го на друга вълна. Че можете, че имате необходимите качества, за да го впечатлите и спечелите.

2. Не забравяйте, че това не е състезание

Ако това бяха Олимпийските игри за запознанства, може и да не спечелите. Но не става въпрос за това, така че няма смисъл да се сравнявате с други жени. Вие се отличавате с това, че сте себе си.

Вижте още: Как да спечелите сърцето на един мъж без много усилия

3. Опознайте го

Все пак той е човешко същество. Говорете с него. Това е много по-привлекателно и интересно, отколкото да се опитвате да бъдете тази, която мислите, че трябва да бъдете, за да привлечете вниманието му. Освен ако не е Кен, автентичното и истинското има много по-дълготрайна привлекателност, отколкото да бъдете Барби.

4. Мислете за маратон, а не за спринт

Помислете как искате да протече тази връзка. Горещата интимност може и да е част от това, но всъщност  не е достатъчно в дългосрочен план. Това е като да инвестирате много в красива вечерна рокля. Колкото и зашеметяваща да е, тази рокля няма да е подходяща за супермаркета, летището или да почистите къщата.

Вижте още: 5 неща, които да направите, ако се чувствате недостатъчно добри да бъдете обичани

5. Влюбете се в себе си

Ако вие не можете да обичате и цените себе си заради жената, която сте, защо той трябва? Искате равностоен партньор. Рицарите в блестящи доспехи са склонни да имат план и очакват да покажете своята благодарност, като ги поставите на пиедестал завинаги след това. Това гарантирано ще стане много скучно.

6. Пазете се от тунелно виждане

Може да има много причини да смятате, че е идеален, но има много други страхотни момчета. Не бързайте да сравнявате всички останали мъже с него. Има странен закон на привличането, според който правилният мъж идва, когато не го гледате. Бъдете достатъчно наясно с другите, за да не пропуснете някой прекрасен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама