6 честни причини мъжете да нямат интерес към вас


6 честни причини мъжете да нямат интерес към вас
Снимка: iStock

Ето най-честните причини, поради които мъжете не се доближават до вас и нямат романтичен интерес.

1. Имате нисък рейтинг за достъпност

Тази оценка ще определи не само колко мъже се обръщат към вас, но и тяхното качество. Много неща правят жените атрактивни в мъжките очи, но най-важните са това, което носите, къде сте позиционирани в дадено място, дали се усмихвате, с кого излизате (ако е приложимо) и общия ви език на тялото.

Вижте още: 7 малки тайни за съблазняване, които ще го подлудят

2. Не излизате от зоната си на комфорт

Достойният и прекрасен човек, когото търсите, най-вероятно съществува извън вашата зона на комфорт, така че е важно да го срещне там, което означава да правите неща, които обикновено не правите или не искате да правите.

3. Прекалено подценявате

Мъжете се нуждаят от явни визуални сигнали, за да разберат не само дали е добре да се обърнат към вас или не, но и дали сте отворени за това. Според изследване невербалните прояви при първоначалните романтични срещи са особено важни в съвременния пейзаж на срещите, в който решенията за избор на партньор често се вземат след кратки взаимодействия, които понякога продължават само няколко минути.

4. Изпадате в паника, когато има зрителен контакт

Едно нещо, което често се случва е, че се оглеждате за сладък мъж и когато се установи зрителен контакт, откачате, което не само кара изражението на лицето ви да се промени, но и кара момчето да почувства, че не се интересува. Това се случва и когато сте потънали в размисъл, тъй като изражението на лицето ви е по-сериозно и по-малко достъпно. Така че дами, опитайте се да се отпуснете, когато сте навън и търсите този специален човек.

Вижте още: Приемете тези 6 истини, за да откриете вечната любов

5. Ръцете ви са скръстени

Кръстосаните ръце рядко, ако изобщо, предават правилното послание. Всички сме жертви на това. Ако не се чувстваме комфортно в дадена ситуация или среда, телата ни задействат защитен механизъм, за да се опитат да пресъздадат този комфорт възможно най-бързо. Проблемът с това е, че мъжете възприемат това като неудобство на жените от всеки мъж, който се приближава до тях.

6. Езикът на тялото ви не е приветлив

Не само ръцете ви са кръстосани, но също така гледате встрани или сте заели отбранителна стойка.

Вижте още: Правете тези неща и ще изглеждате по-привлекателни

Най-важното е, че трябва да се отпуснете и да сте отворени към нови места, нови преживявания и нови хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама