3 начина да спечелите сърцето на добър мъж


3 начина да спечелите сърцето на добър мъж
Снимка: iStock

Когато най-накрая срещнете добър мъж, сте развълнувани. Очакването ви кара да мислите какво е възможно за бъдещето на вашата връзка и ви кара да започнете да търсите начини да създадете толкова дълбоко привличане, че да спечелите сърцето му завинаги. И така, какво искат добрите мъже в една връзка? Наистина е просто.

1. Показвайте му уважение

Не че добрите мъже не искат физическа близост. Те го правят и това е хубаво нещо. Но това, което те желаят повече от това, е уважение, показват проучвания от Калифорнийския университет в Дейвис, и един добър човек ще бъде повече от готов да го спечели.

Въпросът, който трябва да си зададем, е какво кара един мъж да се чувства уважаван? Отговорът е прост - попитайте го за неговите мисли, предложения и идеи! Например, можете да кажете: "Чудех се как да направя.... Какво мислиш?"

Искате да бъдете с мъж, на когото можете да се равнявате, а това може да се случи само с мъж, когото уважавате. Мъжете знаят това и поради тази причина спечелването на вашето уважение е толкова важно за тях – и критично за изграждането на дълготрайна връзка. Когато го уважавате, той знае, че може да ви има доверие.

любов

2. Кажете му, че го цените за всичко, което е и прави

Признателността е огромна тайна за спечелване на сърцето на добър човек. Ако оценявате това, което прави, той ще стори повече от него. Мъжете се влюбват, когато дават. Когато оцените това, което ви дава, той не може да не отвори сърцето си.

"Благодаря" е всичко, което трябва да чуят, за да бъдат вдъхновени. Това им дава чувство за постижение, защото в сърцата си те процъфтяват в това да ви дават това, което ви прави щастливи. Едно проучване от държавния университет на Флорида установи, че показването на признателност към партньора е свързано с по-голямо удовлетворение от брака.

3. Възхищавайте му се истински

Повечето жени не са наясно какво гориво могат да дадат на мъжете. Вашето възхищение може да вдъхнови един добър човек да стане мъжът, който иска да бъде. Когато се възхищавате на определени аспекти от него (т.е. интелигентността му, чувството му за хумор и продуктивността му) и му кажете, той оживява.

Това е така, защото вашето възхищение вдъхновява един добър човек да има чувство за цел, което е по-голямо от самия него. Когато идва от вас, добрият човек ще ви види като важна част от живота си и някой, с когото иска да изгради този живот.

Редовното показване на възхищението ви е огромен подарък, който можете да дадете на мъж, но го давайте само на този, на когото наистина се възхищавате. Когато го направите, това ще го вдъхнови безкрайно и ще отвори сърцето му. Това са тайните на доброто мъжко сърце.

Уважението означава, че мисленето му е правилно. Благодарността означава, че дарението му ви прави щастливи. А възхищението означава, че виждате в него неща, които често остават незабелязани във външния свят.

В мъжкия свят признателността никога не може да бъде прекалена. Те никога не се уморяват да слушат вашите добри думи и това ще създаде основа, върху която да надграждат с вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама