Серхио Кортес: Най-известният имитатор на Майкъл Джексън, който идва в България (ВИДЕО)


Серхио Кортес: Най-известният имитатор на Майкъл Джексън, който идва в България (ВИДЕО)
Снимка: UConcert

След броени дни българската публика ще има редкия шанс да гледа на живо един от най-прочутите имитатори на Майкъл Джексън - Серхио Кортес. Неговото "Live Tribute Show: Michael Jackson" на 24 октомври в зала 1 на НДК ще ни припомни най-големите хитове на Краля на попа чрез изключителните умения, глас и харизма.

Решихме да ви разкажем повече за този смел испанец, който е посветил живота си на това да разучи до най-дребните детайли изпълненията на Майкъл Джексън и да ги предава на публиката по възможно най-добрия начин.

Снимка: UConcert

Кой е Серхио Кортес?

Серхио Кортес е уникален изпълнител, прочут със своята изключителна имитация на Краля на попа Майкъл Джексън. През годините мнозина са се опитвали да копират незабравимия певец, като някои дори успяват да го имитират много добре. Никой обаче не постига такава изключителна прилика, както успява именно Кортес, който сякаш без усилие се вмъква в кожата на тази иконична личност. Нещо повече - приликата на Серхио с Майкъл Джексън е толкова голяма, че той лесно може да мине за негов близнак, без дори да носи грим.

Роден в Барселона, този изключително талантлив изпълнител изнася незабравими спектакли с прецизната си имитация на танцовите движения и гласа на Майкъл Джексън. И въпреки че почитателите му често стоят точно до сцената, малцина могат да открият разлика между Серхио и покойната легенда. В резултат на усилията и постиженията на Кортес, феновете на Майкъл Джексън наричат испанеца най-великия имитатор на планетата.

В наши дни Серхио изкачва нови върхове, очаровайки публиката по целия свят и носейки радост на почитателите на Краля на попа навсякъде, където отиде. Причината е, че популярността му расте, но успехът му се гради и на сериозността, с която прави всяка своя имитация. Кортес се подготвя старателно за всяко шоу и изучава всеки дребен детайл в изпълненията на Майкъл Джексън. Испанецът иска да даде на феновете възможно най-автентичното преживяване - сякаш наистина гледат Краля на живо. Поради тази причина той се фокусира върху движенията, костюмите и дори специалните ефекти в спектаклите му. Резултатът е изключителен трибют, който му печели фенове по целия свят.

Въпреки че вече години наред имитира Майкъл Джексън, Серхио Кортес признава, че все още има да учи нови неща за поп легендата и открива нови и нови начини да подобри изпълненията си. Той вярва, че винаги има място за подобрения и че феновете му заслужават най-доброто, на което е способен.

Кортес е невероятен артист, който успява да улови духа на Майкъл Джексън в своите изпълнения. Неговата отдаденост, здрава работа и внимание към детайла са го превърнали в един от най-търсените имитатори на Краля в света, а почитателите му не могат да му се наситят.

Билети за "Live Tribute Show: Michael Jackson" на 24 октомври в зала 1 на НДК можете да закупите от Eventim или от сайта на организаторите от UConcert.

Още: Първи поглед към биографичния филм за Майкъл Джексън (СНИМКА)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама