Мъж остана в асансьор 42 часа: Мислеше, че ще умре, помогнаха му стихове, написани от жена му


Мъж остана в асансьор 42 часа: Мислеше, че ще умре, помогнаха му стихове, написани от жена му
Снимка: Pixabay

Мъж от южния индийски щат Керала беше блокиран в болничен асансьор в продължение на 42 часа без храна и вода. 59- годишният Равиндран Наир влиза в асансьора в събота следобед и остава блокиран до понеделник сутринта, пише BBC.

Вижте още: Никога НЕ носете тези храни на плажа

В крайна сметка успяват да го измъкнат от асансьора и в момента той се лекува от дехидратация. Наир казва, че когато бил в капан, се опитал да се обади на номера за спешни случаи, посочен в асансьора, но нямало отговор.

Той се опитал да се обади и на жена си, която работи в болницата, и на „всеки друг, за когото се сетя“, но не получил отговор.

"Започнах да се паникьосвам и да блъскам вратата на асансьора, за да привлека внимание. Тогава телефонът ми падна на пода и спря да работи", разказва той.

С течение на часовете не знаех дали е ден или нощ, защото вътре беше пълен мрак. Когато се изморявах, спях в ъгъла. Трябваше да използвам другия ъгъл за тоалетната“, добавя Наир.

Той каза, че когато отива в болницата, обикновено използва асансьора за персонала, тъй като съпругата му е служител на болницата, но този път той използва асансьора, дошъл за пациенти и посетители.

"Беше минало обяд. Нямаше никой в ​​асансьора, но лампата светеше, така че не мислех, че има нещо нередно“, обяснява той.

Човекът натиска бутона и асансьорът започна да се издига, но когато наближи втория етаж, асансьорът започна да пада надолу и засяда между първия и втория етаж.

„След известно време започнах да се чудя дали няма да умра в асансьора. Притесних се за съпругата и децата си и си помислих за покойните ми родители и предци. Но след това някак си исках да бъда по-силен и си казах, че трябва да преодолея това ужасяващо преживяване“, казва Наир.

Едно нещо, което го успокоява било рецитирането на стихове, написани от жена му.

„Надявах се някой да дойде да поправи асансьора и да ме намери там“, добавя той.

Вижте още: Обичате сладолед? Прочетете тези интересни факти

Помощта най-накрая пристигна в понеделник сутринта около 6 сутринта местно време, когато оператор отворил вратата и го помоли да скочи - 42 часа след като бил блокиран в асансьора.

Оттогава болницата е поставила предупреждение пред асансьора с молба хората да не го използват, докато се ремонтира.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама