Ако напишете „брауни“ в търсачката на телефона и компютъра си, сигурно ще ви излязат десетки рецепти. Половината от тях ще са с олио, а другата половина – с масло. Но каква е разликата в крайния резултат? Разберете сега!
Брауни с олио: Получава се по-лепкаво при дъвчене, с по-хрупкави краища и по-хрупкава коричка отгоре. На външен вид браунито е по-матово с много по-малко набръчкана лъскава „кожа“.
Вижте още: Защо варената царевица може да е опасна
Брауни с масло: Те са много по-меки и с топяща се в устата текстура. Коричката е много по-блестяща и по-набръчкана, а вкусът значително по-добър от браунитата с масло.
Ако комбинирате двете може да постигнете най-доброто от двата свята: хрупкавост от олиото и вкус от маслото.