Натурални рецепти от Петър Дънов при кашлица


Натурални рецепти от Петър Дънов при кашлица
Снимка: iStock

Както е казал Петър Дънов, причината на болестите се крие в човешките мисли, чувства и желания. Каквито са мислите и желанията на човека, такова става тялото му. Ако здравият човек измени пътя на своите прави мисли и чувства, с това той коренно ще измени своя организъм и в края на краищата ще заболее. И обратно: ако човек измени пътя на своите криви мисли и чувства и влезе в правия път на Живота, той ще подобри състоянието на своя организъм.

Ако вече се е стигнало до болест, не само трябва да промените мислите си, но също така можете да се доверите на силата на природата. Предлагаме ви 5 рецепти от Учителя при кашлица.

С лук

Взимате сухите люспи на 10 глави лук и ги сварете вода, все едно варите чай. Прецедете водата през фина цедка и в нея сложете 1/2кг. пчелен мед, 1-2 лъжички счукан синап и 1-2 лъжички ленено семе. Взимайте по 1 лъжичка от тази смес 3 пъти дневно: сутрин, обед и вечер.

Вижте още: Учителят Петър Дънов: Не питайте никого: „Ти обичаш ли ме?“

Чай от синя тинтява

Против кашлица също се препоръчва и чай от синя тинтява с мед или чай от мащерка, бял и жълт равнец, дребна лайкучка и зелени листа от ягода.

При силна кашкица

За силна кашлица вземете и настържете черна ряпа. След това я изцедете хубаво и всяка вечер ще изпивате по една кафена чашка.

С мед и индийско орехче

Трябва ви индийско орехче, мед и черен пипер. Стопете меда, счукайте индийското орехче и черния пипер. Разбъркайте трите елемента, докато получите еднородна маса, сходна на маджуна. След това си слагайте от него по малко в устата и го смучете.

При магарешка кашлица

При магарешка кашлица сварете листа от див кестен на чай и пийте водата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама