60-годишната Кортни Кокс се разголи и изуми всички с тялото си (ВИДЕО)


60-годишната Кортни Кокс се разголи и изуми всички с тялото си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Кортни Кокс, която наскоро навърши 60 години, често споделя свои размисли, хумористични видеа, тренировки и техники против стареене в Instagram. Актрисата от сериала "Приятели" не крие възрастта си от последователите си, даже напротив. Тя дори показа стегнатото си тяло по бански в социалната мрежа.

Кокс изглежда по-добре от всякога

Звездата качи видео за рождения си ден, чието начало започва с думите: „Имам рожден ден. Не харесвам числото, но нямам друг избор, никой няма. Просто правете най-доброто, на което сте способни!“. След това, тя показва фитнес рутината си, която никак не лесна и най-вероятно би затруднила дори 20-годишно момиче.

Някои от упражненията, които 60-годишната актриса включва в тренировките си, са набирания, избутване на дъмбели от лежанка и упражнения за стягане на коремните мускули. Кокс използва професионално фитнес оборудване, но пък тренира в комфорта на дома си. Актрисата има домашен фитнес, в който може да тренира по всяко едно време.

Вижте още: Кортни Кокс: Съжалявам за това, което си причиних на лицето (СНИМКИ)

След тренировката видеото ни показва звездата, излизаща от фризер с маска на лицето си и лампа с инфрачервена светлина. Тя се обръща към камерата и казва: „Какво? Това е криотерапия“. Криотерапията е метод, който помага за възстановяване на мускулите и за намаляване на възпалителните процеси в организма.

Видеото на Кокс получи голям отзвук от феновете, които се възхитиха от волята ѝ да поддържа подобна физика на 60. Актрисата бе залята с позитивни коментари от рода на: „60-те никога не са изглеждали по-добре!“ и „Толкова си прекрасна и забавна“. Целта на клипчето едва ли е била Кортни да се похвали с перфектната си форма, а да покаже на последователите си, че възрастта е само едно число и че не тя е важна, а начинът, по който се чувстват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама