С любов към ушите: 4 типа халки, които са тотален хит


С любов към ушите: 4 типа халки, които са тотален хит
Снимка: Instagram

Халките са бижутерийна класика, която все по-настоятелно се връща под светлината на прожекторите. Всъщност, те са и идеалното преходно бижу за ежедневието. Днес ще обърнем внимание на различните стилове, защото както се казва „за всеки влак си има пътници“ и не винаги един и същи модел работи еднакво добре за всички.

Извънгабаритни модели

Чифт големи халки винаги са шикозен спътник на класическа бяла риза или тениска (а ла Sade през 90-те) и няма нужда да добавяте огърлица, тъй като извънгарабаритните халки вършат цялата тежка работа вместо вас!

Вижте още: Tenniscore: 4 начина да носите актуалната тенис пола (СНИМКИ)

Големите халки са в тенденция за лято 2024, така че не се отклонявайте от характерния стил на Дженифър Лопес около началото на 2000-те години.

Средни халки

По-голям размер от “huggie” (халка, която „прегръща“ ухото) и по-малък от модела „погледни ме“ - средните халки са от съществено значение за всяка колекция.

Благородни метали

Много опции са позлатени или посребрени, отчасти за да се поддържа ниска цена, но и за да са достатъчно леки по-големите модели. Имайте предвид, че повечето опции от истинско злато са достатъчно компактни и леки.

Цветни модели

Цветните халки вероятно няма да са първият чифт, който ще закупите, но категорично ще бъдат най-забавният модел във вашата колекция. Идеални в комбинация с изчистена бяла тениска, те са лесен вариант да заблестите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама