Рокли, които ще виждаме навсякъде тази есен


Рокли, които ще виждаме навсякъде тази есен
Снимка: iStock

Есенните дрес кодове изискват кожени якета, много деним и уютни пуловери, но не отписвайте роклите толкова бързо. Независимо дали в макси стил или със средна дължина, дебели или тънки, есента се поддава на наслояване, което позволява на роклите да преминават лесно от горещо време към хладни температури. Ето някои от най-големите тенденции в есенните рокли за сезона.

Животински принтове

Животинските щампи са задължителни тази есен с леопарда, водещ глутницата. Те са включени в колекциите на дизайнери от висок клас до търговци на бърза мода. Почти всеки моден ентусиаст трябва да има поне една рокля с животински принт в гардероба си.

Велур и кадифе

Тези материи са не само идеални за добавяне на топлина към вашия есенен гардероб, но също така предлагат носталгичен, но същевременно модерен стил. Роклите от велур или кадифе с копчета в земни тонове се завръщат, съчетавайки богати текстури с лесно наслояване. Това също е намигване към скорошното възраждане от 60-те и 70-те години.

Вижте още: Модели рокли, които трябва да имате в гардероба си

Бохо шик

Бохо модата е една от най-големите стилови тенденции за есента на 2024 г. Видяхме много рокли с дантели, ресни и волани на ревютата на Седмицата на модата в Париж есен/зима 2024 г. и великолепни рокли от макраме на Седмицата на модата в Лондон есен/зима 2024 г.

Подготвително училище

Роклите и полите с плисета и деколтета с яка стават все по-популярни. Тази тенденция е идеална за спокойни уикенди и се вписва добре и в офис облекло.

Пайети и блясък

За вечерно облекло и по-елегантни събития виждаме прилив на знаменитости и инфлуенсъри, които прегръщат максималистичния блясък чрез пайети. Тенденцията носи усещане за забавление и лукс, което я прави предпочитан избор за вечерни събития. Пайетите улавят светлината и превръщат простия силует в нещо спиращо дъха и бляскаво. Ако нямате рокля с пайети, помислете за наслояване на искрящо нещо чрез сако, бижута или обувки.

Вижте още: Актриси с рокли, вдъхновени от филмите, в които участват

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама