Остри критики заради тоалета на нашето момиче на Мис Вселена


Остри критики заради тоалета на нашето момиче на Мис Вселена

21-годишната българка Виолина Анчева се появи с нетрадиционен тоалет на подиума на "Мис Вселена" във Филипините. Тя представи страната ни с костюм с чанове, което предизвика вълна от противоречиви коментари.

Досега бяхме свикнали българките по конкурсите за красота да обличат традиционни носии, но тази година Виолина беше с дота по-нестандартен тоалет.

Костюмът с чанове и изрязано кожено бюстие е дело на Янчо Спасов, който е студент от Българската национална художествена академия.

В нейна защита се обяви и организаторката на "Мис Вселена" - България Магдалина Вълчанова с гневен пост в социалните мрежи.

"...Опитваме се да популяризираме българските празници, традиции по модерен начин. "Модните критици" във Фейсбук нека първо се информират как се представят другите участнички в конкурса "Мис Вселена" преди да хвърлят поредната доза злоба по всичко родно и българско..."

И докато нашето момиче избра нетрадиционния костюм, за да представи България, представителката от Австралия се появи в костюм наподобяващ коралов риф.

А в САЩ българският костюм попадна в топ 50 на най-атрактивните в конкурса. "Мога да получа признание от "USA Today", но не мога да получа признание от българите. Това за мен е тъжно", коментира Виолина пред "Нова".

Вие какво мислите за тоалета на нашата представителка на Мис Вселена?

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама