НЕ ги допускайте: 7 брутални грешки в облеклото


НЕ ги допускайте: 7 брутални грешки в облеклото
Снимка: IStock/Guliver

Не ви харесва начинът, по-който се обличате? Имате чувството, че дрехите, които носите, ви състаряват или пък не ви харесва начинът, по който изглеждате в тях? Носите ли тийнейджърски дрехи? А обувки на платформа? Ако отговорът е да, значи сте на правилното място. Опитайте се да избягвате тези грешките по-долу и ще видите как мъжете ще започнат да ви се лепят, а вие ще изглеждате много по-стилни.

7 грешки в облеклото, които да НЕ допускате:

Не носите колан 

Кой казва, че колан трябва да се носи само когато панталонът не ви става? Грешка! Той прави визията да изглежда много по-завършена. Можете да експериментирате с различни колани, но нaшият съвет е да залагате на черни или кафяви. Избягвайте крещящите и неоновите цветове. 

Следвате всяка модна тенденция 

Намерете стила, който ви отива и ви харесва на вас. Не  следвайте сляпо модните тенденции, защото, ако дадена дреха е последен писък на модата за този сезон, то най-вероятно следващия ще е вече демоде и едва ли ще я облечете пак. Вместо това залагайте на основни модели дрехи и надграждайте над тях с актуални за сезона акценти.

Гардероб

Носите обувки на платформа 

Забравете за тях! Някога виждали ли сте дама на високо ниво, която ходи на платформи? Едва ли. Залагайте на по-семпли и удобни обувки, защото, когато се чувствате добре, изглеждате добре.

Носите тийнейджърски дрехи 

Късите топове и панталонки няма да ви направят да изглеждате по-млади, а по-нелепи. Опитайте се да залагате на дрехи, които са адекватни за възрастта ви. По този начин ще спечелите не само вашето собствено уважение, а и това на мъжете.

Дрехи с принтове 

В момента животинските принтове са много модерни, но това едва ли ще е за дълго. Не прекалявайте с тях, ако целта ви е да изглеждате елегантно. Можете да добавите нещо с такъв принт като акцент към тоалета, но едва ли някой би ви приел насериозно, ако сте облечена в тигрово от горе до долу.

Не носите бижута 

Бижутата могат да направят всяка визия да изглежда завършена. Дори и да сте облечена семпло, правилните бижута ще направят цялостната ви визия да изглежда елегантно. Само не прекалявайте с тях, защото лесно може да се получи обратният ефект.

Носите цветове, които не ви подхождат

Чувате ли често изрази от типа: С този цвят сияеш? Ако не, значи най-вероятно носите грешните цветове. Има нюанси, които не отиват на всеки цвят кажа. Забележете кои цветове и нюанси подхождат на вас и започнете да ги носите по-често.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама