Модните тенденции при обувките за есен 2024 (СНИМКИ)


Модните тенденции при обувките за есен 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

С настъпването на есента, никак не е зле да помислим за облеклото и обувките си. Съвсем скоро ще захладнее, а сандалите и летните чехли вече няма да са ни най-добри приятели. Модните тенденции тази есен са много интересни и никак не са изпускате, а от тези при обувките изглежда, че всички ще са доволни.

Какви обувки ще носим тази есен

Велурени ботуши

Велурът ще е последният писък на модата при обувките този сезон, защото той е платът на уюта, а именно той е нещото, с което всички ние свързваме есента. Където и да сте и с каквото и да сте облечени, с високите велурени ботуши винаги ще сте в тренда.

Кецове с равна подметка

Кецовете в ретро стил са на мода от доста време и по всичко личи, че тази тенденция ще остане доста дълго. Още от миналата година всички са полудели по моделите тип Adidas Samba и определено има защо.

Лоуфъри с груба подметка

След като заместиха предшествениците си с абсолютно плоски подметки, лоуфърите с високи и дори груби подметки отново са под светлините на прожекторите, за да ни напомнят за 90-те години на минали век.

Пантофки

Пантофките се върнаха на мода тази година и като че ли завладяха всички ни. Може би това се случи, защото твърде много ни напомниха на ученическите години, кой знае? Но е факт, че те ще продължат да са модерни и през есента.

Сабо

Бохо стила се завръща малко по малко, а сабото е тук само за да ни загатне за това, което ни очаква. Спокойно можете да си носите любимото сабо през не толкова студените есенни дни и да изглеждате зашеметяващо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама