Модните съвети, благодарение на които ще изглеждате по-слаби


Модните съвети, благодарение на които ще изглеждате по-слаби
Снимка: iStock

В нашия свят, в който модните тенденции постоянно се менят, понякога се оказва доста трудно да останем стилни особено ако имаме някой друг излишен килограм. Точно поради тази причина днес ще ви дадем няколко съвета, с чиято помощ хем ще прикриете излишните килограми, хем ще изглеждате зашеметяващо.

Как да изглеждаме по-слаби?

Използвайте колан

Чрез този аксесоар ще акцентирате повече на талията вместо на ханша. Той също така създава илюзията за по-прибран и изящен силует.

Връзвайте косата си на кок

Прибраната в кок коса, освен че ще направи цялостната ви визия по-елегантна, ще създаде усещане за по-удължен вид.

Връзвайте блузите си с ластик за коса

Благодарение на ластика за коса, аксесоар, който всяка жена притежава, можете да променяте кройката на тениските, блузите и ризите си. 

Малката черна рокля не е само за специални поводи

Всички свързваме черната рокля с някакво официално събитие, но всъщност можем да я носим и през деня. Черното прибира и затова, ако искате да изглеждате слаби, можете да наслагвате различни аксесоари върху нея като например шал или колан. Вкарайте цвят във визията, за да я направите подходяща ежедневно носене.

Не оставяйте блузата над полата си или панталона си

За да изглеждате стилни, подпъхнете блузата си в полата/панталона или я навдигнете леко с помощта на ластик. По този начин краката ви ще изглеждат по-дълги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама