Модни тенденции: Ето какво ще се носи през есен 2024 (СНИМКИ)


Модни тенденции: Ето какво ще се носи през есен 2024 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Колкото и да не ни се иска, лятото е към своя край и много скоро ще ни се наложи да сменим потниците и късите панталонки с чоропогащници и жилетки с дълъг ръкав. Някак си есента има чар, а щом става въпрос за мода, тя е най-добрият сезон за експериментиране с различни тоалети. За щастие, тази година всякакви експерименти ще са напълно позволени и дори ще се насърчават. 

Модните тенденции за есен 2024

Цвят пъпеш

Мода

Тази е есен ще е като сбъдната мечта за почитателите на жълтия цвят, защото той ще е навсякъде. Ако и вие свързвате есента с кафяво, бежово и сиво, тази година представите ви ще се преобърнат. Жълтият цвят ще внесе свежест в гардеробите и ще ни напомня за лятото през дъждовните и мрачни есенни дни.

Асиметрични кройки

Мода

Омръзнало ви е от скучните и предвидими есенни тоалети? Е, тази година ви е позволено да разчупите сила си, като залагате по-често на нестандартни и интересни кройки. Асиметрията със сигурност е нещото, което ще ви носи стотици комплименти на ден, и то оправдано, защото ще подчертае красотата и женствеността ви.

Униформи

Мода

Ако и вие винаги сте си мечтали да носите униформа в училище, но не ви се отдала тази възможност, сега е моментът да сбъднете мечтата си. Този сезон широките блейзери, карираните ризи и широките панталони ще са последен писък на модата. О, и нека не забравяме блузите с поло яка, с който хем ще сте тренди, хем ще ви е топло през хладните есенни дни.

Рошави палта и якета

Мода

Да, можете да си носите пухкавите и топли дрехи напълно спокойно. 2024-та е преди всичко годината на комфорта и точно заради това можете да си позволите да ходите като плюшено мече.

Форми

Мода

Този сезон определено е посветен на формите, но не само на формите на тялото, а изобщо. Роклите, палтата, блузите и полите с различни къдрички и издути ръкави ще са просто хит. Така че, ако обичате да носите по-интересни дрехи, давайте смело.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама