Модата от 80-те се завръща: Как да съчетаваме панталоните тип парашут (СНИМКИ)


Модата от 80-те се завръща: Как да съчетаваме панталоните тип парашут (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Модата от края на миналия век се завръща с пълна сила и какво по-хубаво от това? Полата балон, животинските принтове и панталоните тип парашут са само някои от трендовете, познати от детството ни, на които можем да се радваме отново и днес.

Откъде идват карго панталоните тип парашут?

Първоначално предназначение е било да бъдат защитна униформа на войниците през 80-те години. Малко по-късно през десетилетието обаче брейкденсърите започват да ги носят много, защото панталоните били изработвани от найлон и това им позволявало да правят движенията си по земята по-бързо, понеже материята намалявала триенето. Благодарение на танцьорите кройката привлякла вниманието на дизайнерите и те станали широко разпространени сред обществото.

С какво можем да съчетаваме карго панталоните?

Спортната кройка на тези панталони ще ви позволи да правите всякакви съчетания – както спортни, така и по-елегантни, а най-хубавото е, че винаги ще се чувствате комфортно, докато ги носите.

С топ и бели кецове

Ако целта ви е по-ежедневна визия, тогава просто си облечете един бял топ или тениска и ежедневни кецове. Можете да прибавите и кожено яке и семпли бижута, за да изглежда тоалетът ви завършен.

С високи токчета и сако

Да, карго долнищата могат да изглеждат и елегантно. Съчетайте ги с високи токчета в неутрален цвят и стилно черно сако – с такава комбинация няма как да не изглеждате зашеметяващо.

С маратонки и елегантна блуза

Този аутфит е великолепен за излизана с приятели на бар, кино или нощна разходна. Експериментирайте с цветовете и аксесоарите, защото не всяка дреха може да ви го позволи до такава степен, колкото този тип панталони.

Вижте още: Как да съчетаваме леопардова пола (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама