Красивите макси туники – незаменими за всеки повод


Красивите макси туники – незаменими за всеки повод
Снимка: maxifashion.bg

При избора на туника за пълна фигура има някои специфики, които не бива да се неглижират. За да намерите идеалния стил макси туники, е важно да вземете предвид всички нюанси – от правилния избор на материал до точните аксесоари за тоалета.

Как да изберем макси туники в перфектния стил за пълна фигура?

Ефектните макси туники за дами с женствени форми е ключът към успеха и самочувствието. Жена в подходящата туника се чувства съвсем различно: походката й става по-плавна, главата й се изправя, очите й се превръщат от уморени в искрящи и дори леко снизходителни. Една пълничка дама в добре подбрана туника изглежда като истинска кралица, което радва не само нея, но и хората около нея, които я обичат.

Сред стиловете, които най-изразително подчертават достойнството на пълната фигура, заслужава да обърнем внимание на:

Класическите макси туники - вечната класика на големи размери. Колкото и да е странно, но този стил е подходящ не само за щастливите собственици на пропорционална фигура, но и за жени с пищни форми и фигура тип круша или ябълка. Правилно поставените акценти ще помогнат много за балансиране на фигурата.

Облеклата в стил ампир пък са идеални за специални поводи и партита. Ефектно декорираното деколте ще помогне за акцентиране върху достойнствата на фигурата, защото едрият бюст, както всички знаем, е на голяма почит. Освен това, свободната кройка на такава туника може успешно да „замаскира“ прекалено едрите бедра, намеквайки за приятните извивки на вашия женствен силует.

Макси туники тип рокля - риза са друг достоен избор за една по-пълна фигура. Такова облекло трябва да бъде избрано особено внимателно, така че да пасне идеално по размер, защото облекло, което изпъква или се разминава в зоната на гърдите, няма да добави привлекателност към визията. Такива тоалети са особено ефектни, тъй като създават специално настроение на строгата и уверена в себе си дама.

Макси туники - характеристики на избора на материи

Материята за макси туники трябва да бъде висококачествен и безопасен. Тези изисквания обаче важат за всички материали, използвани при шивашкото производство. Тук критерии като непрозрачност, строгост, липса на вулгарен принт или прекалено пищен декор могат да се считат за много подходяща опция.

За модните макси туники са подходящи естествени материи: лен, памук, камбрик. Те са дишащи и удобни за кожата, не създават дискомфорт и ви позволяват лесно да понасяте топлината.

Колкото до макси туники за по-хладния сезон (пролет или есен) трябва да бъдат изработени от плътен материал – например, трикотаж, кашмир или фина вълна. Такива тъкани идеално запазват формата си, което допринася за привлекателността на фигурата.

Топлите зимни туники се шият от по-сериозни материали - вълнени платове от ангора, кашмир или алпака. За по-голяма здравина към състава на тъканта се добавя малко количество акрил. Такъв материал винаги ще изглежда добре, няма да се разтяга и мачка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама