Какъв деним ще носим през есен '24 (СНИМКИ)


Какъв деним ще носим през есен '24 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Вече официално дойде сезонът на дългите панталони и дългите ръкави, а какво по-удобно за носене има от чифт добре скроени дънки? И тази есен любимият на много хора деним е на мода, затова, ако се чудите какво точно ще се носи, ние сме насреща.

Трендовете при денима за есен 2024

Дънки с крачоли тип балон

Дънки

Дънките тип балон са перфектният баланс между мъжката и женската кройка. Те се съчетават еднакво добре както с шлифер, така и с блейзър, а да не говорим колко елегантно изглеждат с токчета.

Сив деним

Дънки

Сивият деним е много подходящ за онези дни, в които искате хем да ви е удобно, хем да не изглеждате твърде обикновено. Стилистите обаче препоръчват да не си играем много с палитрата, а вместо това да залагаме на по-неутрални цветове като кафяво, бежово и черно.

Прави дънки

Дънки

Този тренд сякаш никога повече няма да излезе от мода. Правите дънки са безспорният баланс между комфорта и стила. Те могат да превърнат всяка семпла комбинация да изглежда елегантно, а възможностите за съчетания са безкрайни.

Двоен деним

Деним

Двойният деним е една от най-добрите комбинации в историята на модата. Каквото и да облечем, както и да го съчетаем - той винаги ще изглежда добре.

Вижте още: Модата от 80-те се завръща: Как да съчетаваме панталоните тип парашут (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама