Как да съчетаваме леопардова пола (СНИМКИ)


Как да съчетаваме леопардова пола (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Спомняте ли си колко модерни бяха всички дрехи с леопардов принт през 2010-та година? Е, имаме много добра новина за почитателите на животинските принтове – те ще продължават да са модерни и през този сезон. Леопардовите дрехи обаче никак не са лесни за съчетаване и вероятността да изглеждате нелепо вместо секси, е голяма.

Как да съчетаем пола с леопардов принт

С бяла тениска и кожено яке

Есента вече е тук, а коженото яке е най-добрият ни приятел през хладните есенни сутрини. С тази комбинация можете да си позволите да отидете дори и на работа без да има и грам пошлост във визията ви.

С нестандартни цветове

Леопардовите поли се съчетават много добре и с по-интересни цветове, за които най-вероятно не сте се и замисляли. Зеленото например ще направи аутфита ви много интересен и свеж, а ако излизате по-рано сутрин или се прибирате късно вечер, можете да добавите и жилетка.

С яке бомбър

Якето бомбър ще е на мода този сезон, така че спокойно можете да го съчетавате с животинските принтове. За да направите визията по-интересна обаче добавете и шапка с козирка в искрящ цвят, за да отвлечете малко вниманието от полата.

Със сако

Ах, любимото червено! Ако имате сако в цвят бордо и тигрова пола, какво чакате? Разбира се, можете да носите всякакъв цвят сако с леопардовото, но с червен цвят определено няма как да останете незабелязани.

С дълга жилетка и лоуфъри

Няма как да пропуснем оувърсайз дрехите, защото няма по-удобно нещо. Дългата пола с широка жилетка е идеалната комбинация за есента, а с лоуфърите ще направите тоалета да изглежда по-официален.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама