Как да стилизирате всеки тип пуловер


Как да стилизирате всеки тип пуловер
Снимка: iStock/Guliver

Носите ли един и същ пуловер всяка зима? Пуловерите са жизненоважни за капсулния гардероб, но може да бъде предизвикателство да не бъде визията ви скучна. Понякога е само въпрос на съчетаване на текущата ви основна част с друга комбинация, за да почувствате, че имате чисто нов външен вид. От различни текстури до игра с пропорции, ето свежи нови начини да стилизирате любимата си плетка.

Как да стилизирате пуловер

Според професионалистите, ключът към стилизирането на пуловери са пропорциите и силуетите. В гардероба си опитайте да балансирате пропорциите, като се ангажирате с всички големи дрехи или по-тънък силует.

Панталони

Панталони, деним, кожени панталони и много други се комбинират добре с пуловери. Заложете на контрастни цветове, когато съчетавате всеки панталон с пуловер. (Помислете за кремав плетен пуловер с тъмен деним, за да допълвате цветовете.) За едноцветен по-семпъл стайлинг заложете на комплект пуловер и панталон.

Поли

Независимо дали избирате дневна или нощна визия, пуловерът се съчетава перфектно с мини пола, високи ботуши до коляното и прозрачен чорапогащник. За да създадете малко форма в облеклото си, добавете колан близо до талията за подчертан силует.

За вечерно облекло наслоете различни текстури с пуловера си, за да се откроите. Комбинирайки различни текстури, се създава контраст във визията. 

Вижте още: 5 начина да носите пуловер с пола, перфектната комбинация за есента

Рокли

Наслояването на външния ви вид с пуловери е лесен начин да облечете нещо повече отгоре.

Видове пуловери - и как да ги носите

Плетен пуловер

В зависимост от вашия личен стил, потърсете пуловер с кабелна плетка с по-тънък силует. Завържете ръкавите на пуловера и го носете през раменете.

Вълнен пуловер

Добавете щрих цвят в колекцията си от пуловери, за да освежите гардероба си. Съчетайте този пуловер с неутрален панталон или рокля, така че цветът да е звездата на визията.

Вижте още: Какъв пуловер е най-подходящ за вашия тип тяло?

Пуловер с фалшива яка

Пуловерът с фалшива яка има висока яка, която покрива врата, но няма плат за прегъване. Ако пуловерите с висока яка се чувстват неудобни, фалшивата яка е чудесен вариант. Съчетайте този тип пуловери с поли и любимите си ботуши. 

Кашмирен пуловер

Кашмирът е луксозна класика. Той е основен елемент за много поводи – от офиса до празничното парти. Независимо дали харесвате повече неутрални цветове, цвят или шарка, изберете нещо, което пасва на вашия личен стил и ще можете да го оформите за почти всеки повод.

Пуловер с отворени рамене

Деколтетата с отворени рамене са под рамото и са елегантен избор за нощен външен вид. Стил с прозрачен черен чорапогащник, черна мини пола и любимите ви ботуши за елегантна вечер в града.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама