Ето кои са най-новите тренди дънки (СНИМКИ)


Ето кои са най-новите тренди дънки (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ако се чудите как да разнообразите скучните есенни тоалети, не го мислете повече, защото ние имаме идея. Чували ли сте за джаз дънките? Е, вече сте. Това е най-новият тренд, който се заформя в света на модата.

Какво представляват джаз дънките?

Тези дънки са весели и цветни, защото са пищно украсени с камъни, висулки или каквото ви дойде на ум. Хубавото на тази тенденция е, че дава пълна свобода и всеки може да украси денима си в зависимост от личния си стил. Ако все пак не сте от хората, които обичат да експериментират с външния си вид чак до такава степен, дънките с разкроен крачол и съвсем малки детайли по себе си биха били идеални за вас.

Вижте още: Какъв деним ще носим през есен '24 (СНИМКИ)

Можете да избирате между различни модели – от такива с минималистични камъчета до други, които са много пищни и направо крещят "обърни се след нас".

Дънки

Откъде се появи тази мода?

По време на ревютата, на които най-известните дизайнери представиха колекциите си за пролет/лято 2025 г., Coperni блесна с дънки, които целите бяха посипани с пайети, а Chanel представи свой модел на джаз дънките, който беше украсен с малки камъчета, образуващи мотиви на пера.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама