Ето какви пуловери ще носим тази есен/зима (СНИМКИ)


Ето какви пуловери ще носим тази есен/зима (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Пуловерът е онази дреха, която трябва да присъства в есенно-зимния гардероб на всяка дама. Когато температурите паднат, у нас веднага се появява желанието да се сгушим в нещо мекичко и топло, а пуловерът може да ни предложи именно това. Точно това е причината модните експерти да са толкова старателни в подбора на тренди моделите през този сезон, така че хем да не изглеждаме обикновено, хем да ни е топло.

Какви пуловери ще носим тази есен/зима

Пуловери с поло яка

Въпреки че модните тенденции постоянно се променят, обикновените плетени блузи си остават същите. И тази зима ще можем да се радваме на пуловерите в по-неутрални тонове с поло яка, които можем да съчетаваме с абсолютно всичко и заедно с това да изглеждаме елегантно.

Пуловер

Пуловери с ромбове

Ромбовете се завръщат и ако пазите някой стар пуловер от баба си, сега е времето да го изкарате и да му се наслаждавате. Съветваме ви да залагате на такъв в земни тонове като кафяво, бежово и черно с различни по големина ромбове.

Жилетка

Жилетки

Жилетките са от онези дрехи, които са задължителни за есента и особено за зимата. Те са перфектни и за по-спортна визия, и за по елегантна, което ни позволява да експериментираме с различни цветове, шарки и модели.

Жилетка

Пуловери с животински принтове

Любимият на толкова много хора животински принт, продължава да е актуален. На пазара вече се появиха абсолютно всякакви видове дрехи с него, а сега вече дойде времето и на пуловерите. Хубавото е, че с помощта му можем да направим всяка визия интересна и дори леко провокативна.

Жилетка

Вижте още: Този ретро принт е хит през есента

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама