Ето какви якета ще са модерни тази есен (СНИМКИ)


Ето какви якета ще са модерни тази есен (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Есента чука на вратата и точно поради тази причина никак не е лоша идея вече да започнем да мислим за връхни дрехи. Предстоящият сезон е идеалното време за експерименти с различни визии, защото спокойно можем да наслояваме дрехите и лесно да правим различни и интересни съчетания. А, ако се чудите какво ще е модерно тази есен, ето кои са ще са най-актуалните модели връхни дрехи.

Актуалните връхни дрехи този сезон

Оувърсайз блейзър

Сако

Добре изглеждащият блейзър е задължителен компонент на всеки капсулен гардероб, а и не само. Заложете на такъв с хубава кройка и акцент върху рамената. А, ако се чудите на какъв цвят да се спрете, със сивото, черното, тъмносиньото и бежовото със сигурност няма да сбъркате.

Кожено яке

Яке

Кожените якета никога не излизат от мода, затова, ако си купувате, подберете внимателно модела. Номерът е модните тенденции да не са водещи за вас в този случай. Просто изберете кройка и модел, които да отговарят най-добре на личния ви стил.

Туид

Сако

Ако си търсите връхна дреха, която да може да направи съчетанието от тениска и дънки елегантно, тази от туид би била перфектният избор. Якетата, изработени от туид, правят всеки тоалет да изглежда една идея по-стилен и безспорно напомнят на 60-те години на миналия век.

Бомбер

Яке

Не са много моделите връхни дрехи, които могат да изглеждат и елегантно, и по-спортно едновременно. Бомберът обаче е сред тях и спокойно можете да носите един и същ модел както с официален панталон, така и с анцуг.

Якета с пух

Яке

Пухените якета са най-добрата защита срещу студа и вятъра, които са неизбежни през късната есен и особено през зимата. А най-хубавото е, че те винаги ще са модерни и не е нужно да се изправяте пред трудния избор - да мръзнете или да сте в крак с тенденциите.

Още по темата: Модни тенденции: Ето какво ще се носи през есен 2024 (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама