5 начина да носите пуловер с пола, перфектната комбинация за есента


5 начина да носите пуловер с пола, перфектната комбинация за есента
Снимка: iStock

Времето за пуловери е официално тук и докато всички изваждаме любимите си плетива от дъното на гардероба си, може да търсите ново вдъхновение. Пуловерът е универсална дреха, но едно от най-емблематичните съчетания е да носите пуловер с пола, което създава лесна есенна униформа за всяко място и навсякъде. В тази комбинация имате облекло, което със сигурност ще ви накара да се почувствате готови за работа, вечерна среща и тичане по задачи, сред безброй други поводи – всичко зависи от това как го оформите. Обмислянето на типа пуловер, силует на пола и опции за стилизиране може да бъде достатъчно непосилно, за да ви изпрати в ранен зимен сън, така че сме събрали някои комбинации, за да ви помогнем. 

Елек

В първите дни на есента невинаги е време за пуловер. За щастие елеците се завръщат, давайки ни лесна, стилна опция, когато сме готови за уютни плетени емоции, но е твърде топло за дълги ръкави. Съчетайте елек с прозрачна дантелена риза и неутрална пола, за да се заредите с есенно настроение.

Едноцветна комбинация

Когато се съмнявате, не можете да сбъркате с изцяло черен ансамбъл, който незабавно кара всеки да изглежда шик. Добавете обувки в ярък цвят като акцент.

Смесване

Не се страхувайте да интегрирате шарки в облеклото си – всъщност не е нужно да се придържате само към една, тъй като множество модели с обща цветова схема могат да направят сплотена визия. Съчетайте раиран пуловер с карирана пола за забавна, игрива атмосфера.

Черно, бяло и червено (навсякъде)

Ако не искате да сте твърде смели, добре е да се придържате към основите, като например черно-бяла цветова палитра. Съчетайте черно-бял шарен пуловер с цветна пола, за да създадете смел, но невероятно подходящ за носене контраст. Добавете червени обувки за цвят и сте готови.

Ежедневен блясък

Понякога всичко, от което се нуждаете, е едно докосване на блясък, за да озарите деня си, а искряща пола, поставена на пластове под плетен пуловер, е чудесен начин да прегърнете неусетно тази енергия. Съчетайте  бял пуловер с плисирана пола с пайети и сребриста чанта, за да добавите малко блясък към есенния си ансамбъл.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама