5 начина да носите пола балон (СНИМКИ)


5 начина да носите пола балон (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Както най-вероятно вече всички сме забелязали, модните тенденции никога не остаряват, ние просто ги забравяме за кратко. Те обаче точно тогава отново се завръщат. Сега ще ви дадем един много прост пример. Помните ли полите балон? О, стига, кой би могъл да ги забрави! Те бяха модерни доста дълго време - от 80-те, та чак до малко след 2000-та година.

И макар че полата балон може ви изглежда трудна за съчетаване с други дрехи, това никак не е така. Дори може да се изненадате колко е универсална и колко лесно можете да я комбинирате с почти всичко.

5 начина да носите пола балон

Ежедневно

Тя е изключително подходяща дори за ежедневно носене! Просто комбинирайте полата балон с вталена тениска или топ в по-неутрален цвят, с която да постигнете баланс на визията. А за обувки можете да заложите на обикновени кецове, балеринки или лоуфъри, за да ви е максимално комфортно през целия ден.

В офиса

Подберете пола балон, която да е с дължина поне до коленете, а може да бъде дори и по-дълга. За да направите визията елегантна, заложете на блуза с прибрана кройка и блейзър. Тази комбинация определено не е подходяща за всеки, тъй като съчетава два напълно различни стила, но пък е изключително разчупена и интересна.

Елегантно

Заместете любимата си вечерна рокля с пола балон, изработена от лен или сатен. Съчетайте я с топ с паднали ръкави, токчета и семпли обици. Нека полата бъде акцентът на визията.

Бохо

За да постигнете бохо стила, просто облечете оувърсайз тениска и задължително добавете колан на талията, да запазите формата на полата.

Спортно

Да, тази пола може да се носи дори и спортно. Просто я комбинирайте със скъсено худи, суитчър или дълга спортна тениска. Спортното горнище ще придаде на полата контраст, с който едва ли ще останете незабелязани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама