4 тенденции при банските за лято 2024 (СНИМКИ)


4 тенденции при банските за лято 2024 (СНИМКИ)
Снимка: Istock

Може да е само началото на лятото, но ние вече очакваме с нетърпение горещите отпускарски месеци и официалният сезон на банските. В един свят на мечти бихме прекарали следващите шест месеца на плажа с коктейл в ръка, но тъй като трябва да се задоволяваме с кратка почивка, когато имаме възможност да я получим, бихме могли да направим всяко пътуване специално, започвайки с нашите бански костюми.

Ако търсите някои свежи нови тенденции при банските, които да ви дадат нещо, което да очаквате с нетърпение, попаднали сте на правилното място!

Вижте още: 5 модни тенденции за лято 2024, които да носите точно сега (СНИМКИ)

1. Ретро стил от 70-те

От Бриджит Бардо до Урсула Андрес, само си помислете за олицетворението на ваканционния блясък и неизбежно ще се сетите за стария Холивуд или френската мода. Тази година хората ще бъдат привлечени от парижкия стил, особено с прожекторите върху града за Олимпиадата. Това вероятно ще премине към банските костюми с монохромен външен вид и ретро стил.

2. Ярки цветове

Ярките цветове изглеждат също толкова добре в басейна, колкото и по улиците. Живите цветове като горещо розово, лилаво, кралско синьо и зелено са огромни този сезон. Жакардите и малките текстури като плетки на една кука също са популярни.

3. Бохо стил

В случай, че сте го пропуснали, бохо е отново на дневен ред и е готово да излезе от подиумите на плажовете. Виждаме възраждане на бохо естетиката и намигване към занаятчийски покрития, така че се появяват по-меки цветове и земни тонове, като слонова кост, пясък, каки и кафяво.

Всичко, вдъхновено от 70-те години, е в тенденция – помислете за ръчно рисувани цветя à la Chloé и Etro, както и цветни ивици в стил Missoni.

4. Халтер деколте и бандо

Класическото бандо се завръща – още едно намигване към естетиката на 70-те години – и се отдръпва от тези луди бански костюми, които ви оставят със странни линии на тен. Шикозните халтери също са не само модерни, но и функционални.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама