4 начина да носите кадифе в ежедневието си


4 начина да носите кадифе в ежедневието си
Снимка: iStock

Кадифето често е синоним на коледно парти. Но в тази богата материя има много повече от нощи, пълни с греяно вино и предсказуеми плейлисти. Умението, както винаги, се крие в това как го стилизирате. Ето доза вдъхновение как да носите кадифе през деня.

Ежедневно сако

Кадифето във всички нюанси реагира толкова красиво на естествена светлина, че се чувства престъпно да го носите само на закрито. Едно смело сако придава нотка забавление. Освен това е идеално, когато ангажиментите след работа включват вечеря и искате да изглеждате така, сякаш сте положили усилия.

Вижте още: Как правилно да перете кадифе

Ежедневната рокля

Изберете кадифена рокля с ръкави, облечете я с небрежно плетиво, комбинирайте с боти – вашите възможности са неограничени.

Ежедневен костюм

Костюм от кадифе (с пола или панталон) с маратонки е супер комбинация за ежедневна визия. Носете с изчистена бяла риза в офиса, а след това сменете с дантелена блуза, ако сте се запътили към някое специално място.

Ежедневни панталони

Вероятно най-лесният начин да поставите кадифето на преден план в гардероба си е чрез панталони. Комбинирането им с трикотажни дрехи и есенни палта е лесно и стилно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама