Тайните за перфектния ежедневен грим на Кайли Дженър


Тайните за перфектния ежедневен грим на Кайли Дженър
Снимка: Getty Images/Guliver

Някога чудили ли сте се какви грим продукти използват звездите, за да изглеждат винаги добре гримирани дори и в ежедневието? Разбира се, имайте предвид, че снимките, на които всички се възхищаваме, най-вероятно са минали през някаква обработка, но все пак си остава факт, че гримът им в повечето случаи е страхотен. Днес ще ви разкрием тайните за перфектния ежедневен грим на една от сестрите Дженър.

Тайните за перфектният ежедневен грим на Кайли Дженър

Нещото, с което започва американската ТВ звезда, е скраб за устни, за да премахне мъртвите клетки от устните си. По този начин те ще останат гладки и хидратирани през целия ден.

Кайли Дженър

Гримът на лицето

Следващата стъпка, към която преминава тя, е нанасянето на крем за лице, който смесва с няколко капки фон дьо тен и го нанася върху кожата си с ръце. Така Кайли изравнява тена на лицето си и същевременно не нанася много продукти върху него. След фон дьо тена нанася един тон по-светъл коректор в Т-зоната отново с пръсти, за да просветли зоната и лицето ѝ да изглежда по-свежо.

След коректора е ред на контура. Дженър казва, че предпочита да използва кремообразен бронзант, защото с него се работи по-лесно и е по-подходящ за онези, които се стремят към по-натурално изглеждаща визия. Тя контурира нослето и скулите си с помощта на скосена четка.

Ружът е друга задължителна част от грима ѝ, като нанася наситен прасковен цвят по дължината на скулите, там където преди това е нанесла бронзант. Накрая запечатва всичко с бяла прахообразна пудра.

Вижте още: Кайли Дженър се обясни в любов на Тимъти Шаламе и светът полудя (СНИМКИ + ВИДЕО)

Очите

Кайли Дженър

Следващата част от грима ѝ е поставянето на течно матово червило в „нюд“ цвят по клепачите, като го фокусира в края им, за да придаде дълбочина на очите. Бизнесдамата не пропуска да нанесе и очна линия. Тя споделя, че предпочита да си я прави съвсем тънка и с къса опашка, а като финална стъпка от грима на очите поставя спирала. Веждите пък само сресва и попълва местата, на които няма косъмчета, с молив.

Устните

Завършва грим рутината си с устните, които първо очертава с тъмен молив, а след това попълва с червило в неутрален цвят. Прелива двата продукта отново с помощта на пръстите си.

Изненадващото, което Дженър споделя, че не се гримира всеки ден, а оставя кожата си да диша, когато няма работни ангажименти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама