Как да си направите прическа "броколи"


Как да си направите прическа "броколи"
Снимка: Instagram

Постоянно чуваме интересни имена на прически. Този последен актуален стил е кръстен на зеленчук, който родителите ви вероятно са ви карали да ядете като дете. Запознайте се с прическата "броколи" и ако все още не сте наясно какво е това, не се притеснявайте – ще знаете.

Какво представлява прическата броколи

Това е къса прическа, която, да, имитира глава броколи. Представете си рошави, неравномерни слоеве за разхвърлян стил отгоре и късо подстригана коса отстрани.

Вижте още: Защо италианският боб от 60-те е хит точно сега (СНИМКИ)

За кого е подходяща тази прическа?

Прическата броколи е универсална по много начини. Може да пасне на човек на всяка възраст. Това също е стил, който може да допълни всяка форма или размер на лицето. Въпреки това, е най-добре с определен тип текстура на косата - къдрокосите са най-облагодетелствани. При хората с къдрави коси по-лесно и естествено се създават неравномерните дължини на върха, имитирайки цветчетата на броколи. Важно е косата да изглежда мека и красива, придавайки малко асиметрично настроение.

Как да се подстрижете

Когато отидете при вашия фризьор, за да получите този външен вид, ще искате да поискате много текстура и обем. Освен това не забравяйте да донесете снимка, така че вашият стилист да знае точно какво желаете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама