Истински СПА вълшебства: 3 перфектни места за презареждане


Истински СПА вълшебства: 3 перфектни места за презареждане
Снимка: Pixabay

В дните за почивка все по-често избираме варианти, които позволяват и възстановителни процедури. Те подобряват здравето и външния ни вид, като наред с това ни даряват чудесни преживявания.

Искаме да разкажем за СПА вълшебства, от които ще останете очаровани - те са проверени, а положителният ефект върху кондицията ви гарантиран. Представяме ви три перфектни места за презареждане, подходящи както за краткотраен релакс, така и за планирана семейна почивка.

Без стрес и болка в Дома на здравето в “Гранд Резорт Павел баня”

 Здравето си има дом и той е в “Гранд Резорт Павел баня”. Това място е сред най-чудодейните у нас за лечение и СПА процедури. Свойствата на термалната вода отнемат стреса и болката, възстановяват тялото и духа. Хотелът разполага със 171 стаи - 130 стандартни, 20 апартамента и 20 делукс стаи, балнеология с 12 вани, зала за кинезитерапия и фитнес, център за физиотерапия, терапии и масажи с 40 помещения. Има и специални предложения за почитателите на източната медицина.

 

Тук ви очаква Домът на здравето, в който вашето здравословно състояние ще бъде внимателно анализирано, за да ви се препоръчат най-подходящите оздравителни процедури. Работи се със съвременни технологии, а оборудването е от най-реномираните медицински брандове. С гарантиран ефект са хидромасажните вани, които съчетават различни видове хидромасаж с магнитно поле във водна среда, хидрогалвания, ултразвук под вода, хромотерапия. Специалистите ще направят чудеса за вашето здраве с богата палитра от процедури - подводен масаж, хидрогалванична вана, подводна екстензия и много други.

 

В модерния СПА център можете да се насладите на авторски СПА ритуали, които в съчетание с познаването на лунните фази и тяхното въздействие наистина ще ви преродят. Наред с познатите Турска баня, Римска баня, Солна стая и Ледена стая ви очакват безброй изкушения с примамливи имена. ’’Римска рапсодия с рози’’, например, включва пилинг, маска на тялото с изцяло натурални продукти с акцент розово масло. Следва масаж с етерично-маслени комбинации и с елементи от Аюрведа. Процедурата завършва с тематична розова лимонада със свежи билки и плодове.

А “Римска рапсодия с лавандула” и “Нирвана” ще ви накарат да се връщате тук отново и отново, за да релаксирате и да получите перфектната грижа за вашето здраве.

 

Гр. Павел Баня 6155

ул. "Петко Колев" 32, 0878 200 800

https://pavelbanyagrand.com/

 

5-звезден лукс и кристално чист въздух в “Премиер” - Банско

Да избягате от напрегнатото ежедневие в планината е добра идея, но още по-добре би се реализирала тя, ако изберете “Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт”. Разположен сред чудесната природа на Банско, хотелът дава богати възможности за почивка и възстановяване сред кристално чистия планински въздух. Le Spa е мястото, в което ще откриете широка гама от процедури. В този стилен спа и уелнес център ви очакват перфектни условия за релакс, а вълшебните ръце на терапевтите ще превърнат всяка прекарана тук минута в истинско блаженство.

 

Това несравнимо 5-звездно преживяване е вдъхновено от природата и съобразено с клиента до последния детайл. В Le Spa професионалистите ще се погрижат за цялостното ви преживяване - те предлагат релаксиращи масажни терапии, дълбоки масажи и лечебни процедури.

Възползвайте се от висококачествените терапии с ексфолианти и процедурите за лице и ще се почувствате в още по-добра форма. Струва си да опитате всичко от менюто, защото то е подчинено на една цел - да ревитализира вашето тяло, да ви тонизира и да ви зареди с отлично настроение.

 

 

Ако решите да потренирате, на ваше разположение е модерно оборудван фитнес център, а закритият басейн работи целогодишно. Сред екстрите, предлагани тук, е използваната в Le Spa качествената козметика Anne Semonin, от която можете да си купите и за домашна употреба. “Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт” е любимо място за онези, които не правят компромис с качеството и изискват максимума от всяко СПА преживяване. Насладете му се, тук сте добре дошли през цялата година.

гр. Банско 2770, ул. “Караманица” № 11

Телефон: +359749 50500 – 50501

https://www.banskohotelpremier.com/bg/home.html

 

 

Комплекс “Тракиец” - чудесен за бягство от стреса

В сърцето на Тракия, покрай река Тикла, е разположен “Тракиец” - бутиков комплекс за релакс и езда. Той предлага уютна атмосфера, релаксиращи и възстановяващи процедури и специално отношение към всеки гост. Наред със СПА преживяванията, тук можете да се качите на кон, да вземете първия си урок по езда и да научите повече за този аристократичен спорт. Уникалното на това място е, че ви дава възможност да се докоснете до природата.

Комплексът разполага с два басейна - външен и вътрешен акватоничен, в който водата се поддържа със специалната система за натурално пречистване AQUASCENIC чрез три метода – хидролиза, йонизация и солна електролиза. Така се избягва употребата на хлор и други химикали, което не е без значение, ако имате чувствителна кожа.

Отличен финал на почивката предлага релакс зоната, от която можете да съзерцавате конете и прекрасната природа наоколо. Зоната разполага с външно джакузи с гледка към конете - то е за 6 човека и температура на водата 36℃.

Освен него имате богат избор от вътрешно джакузи с температура на водата 36℃, финландската сауна с температура 90℃, инфрачервена сауна с температура 55℃, както и парна баня с температура 50℃. Важно уточнение е, че гостите на хотела използват релакс центъра безплатно, ако искате да посетите комплекса за ден също е възможно, в релакс центъра се приемат външни посетители.

Към всичко това добавете богата палитра от масажи и ще получите предложение, задоволяващо всички потребности. Комплекс"Тракиец" е отличен избор за семеен отдих, а децата остават очаровани от водата, природата и най-вече от разходката с пони.

 

4172, Житница, обл. Пловдив, общ. Калояново

+359 889 087 887

https://trakiec-bg.com/

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички