Светлана Гущерова проговори след раздялата с мъжа си


Светлана Гущерова проговори след раздялата с мъжа си
Снимка: Instagram

Както стана ясно преди дни, Светлана Гущерова се е разделила със съпруга си Християн. На стори в Instagram тя определи мъжа си като измамник, който е завлякъл нея и децата им.

Вижте още: Светлана избухна към мъжа си, нарече го измамник и сподели потресаващи неща за него (СНИМКА)

Какво се случва между тях

"Чувам се със съпруга си Християн Гущеров всеки ден. Все пак имаме деца и това е най-важното за нас двамата. Иначе засега само това мога да кажа, защото се съветвам с астролог за отношенията ни. Ще научите повече в средата на август." Това каза пред "България днес" плеймейтката, която има четири деца.

Най-много в момента ѝ помага майка ѝ, а малчуганите ѝ дават сила. "Децата ми са приоритет. Те са и моята сила. В момента периодът ми е труден, но ще се измъкна. Децата ми дават сила и така и ще бъде занапред", заяви Гущерова.

Каква е причината за раздялата

Блондинката е на мнение, че раздялата с Гущеров е провокирана най-вече заради факта, че била въвлечена в дългове от него. "Няма да говоря обаче за това. Както казах, в средата на август или най-късно в края на другия месец ще стане ясно всичко около семейното ми положение", категорична е тя.

Припомняме, че през юни Светлана се оплака в социалните мрежи, че е била нападната от бившия борец Кирил Терзиев. Тогава тя сподели, че олимпийският медалист е счупил предните ѝ зъби през прозореца на колата ѝ, а също я заплашил пред погледите на децата ѝ. Терзиев от своя страна отрече това, като заяви, че тя и Християн Гущеров му дължат много пари.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама