След скандала: Диона се "самоканселира" (СНИМКA)


След скандала: Диона се "самоканселира" (СНИМКA)
Снимка: DIONA/Facebook

Поп фолк певицата Диона отново се забърка в скандал. Проблемът този път обаче е приемът на енергийна напитка, която го наподобява този на наркотици.

Диона публикува видео, в което рекламира енергийна напитка под формата на прах, която се приема през носа, за да се "абсорбира“ по-бързо от организма. След като въпросното видео възмути огромна част от потребителите на Instagram, а и не само, певицата изтри видеото, а малко по-късно през вчерашния ден (28. 08) сподели своята гледна точка по въпроса.

Диона не вижда нищо нередно във видеото си

Размахвайки лист хартия, тя каза, че току-що си е взела изследванията от лаборатория, които доказват, че не приема наркотични вещества.

"Аз по никакъв начин не искам да се свързвам с наркотиците! Аз съм взела своите поуки и своите изводи от грешките, които съм допускала в миналото си. Не желая да подтиквам младите към това да употребяват наркотици", обясни още изпълнителката.

29-годишната Диона също така допълни, че след острите реакции на българското общество от компанията производител на енергийни напитки са се свързали с нея и са я помолили да свали видеото си: "След като видяха днес отзвука и реакцията, се свързаха с мен и помолиха да изтрия видеото, като ми казаха, че не искат да се асоциират с българския потребител и пазар, защото за първи път виждат такава интеракция“, завърши изказването си тя.

Малко след полунощ поп фолк дивата отново сподели пост в социалните си мрежи, на който заявява, че се „самоканселира“ за неопределен период от време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама