Памела Андерсън е била в депресия няколко десетилетия


Памела Андерсън е била в депресия няколко десетилетия

Спомняте ли си Памела Андерсън от култовия сериал „Спасители на плажа“? Е, най-вероятно се сещате за една силно гримирана и разголена жена с огромно деколте – да, за същата говорим. Само че Памела вече не е това, което беше, сега тя е една красива и осъзната жена, която не се притеснява да разкрива себе си и да се показва без грим.

Андерсън за депресията и най-новия ѝ филм

Секс символът от близкото минало присъства на филмовия фестивал в швейцарската столица, на който филмът ѝ The Last Showgirl спечели наградата „Златното око“.

Памела Андерсън

Андерсън не беше под светлините на прожекторите много години, а причината за това се оказа депресия, с която се е борила дълго време: „Щастлива съм, че съм тук, в този момент, защото мисля, че съм била депресирана последните няколко десетилетия“, откровено споделя в интервю актрисата.

57-годишната Памела разказва и за детството си в Канада: „Когато израснеш на остров, който хората не напускат, те започват да говорят, когато си тръгнеш. Дадох им достатъчно материал, за да им се подиграват. Без компенсация…“, казва тя.

The Last Showgirl е филм, вдъхновен от детството ѝ – тя разказва, че се опитала да се върне към случките от детинството си, за да може да си върне силата. 

Вижте още: Виктория Бекъм се разголи на 50 (СНИМКА)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама