Натали Трифонова показа секси дупе (СНИМКИ)


Натали Трифонова показа секси дупе (СНИМКИ)
Снимка: Natali Trifonova/Instagram

Ослепителната синоптичка Натали Трифонова показа секси тяло. Обаятелната блондинка, по която голяма част от мъжете точат лиги, е на заслужена почивка в Лефкада, Гърция. Русокосата водеща качи снимки в социалните мрежи, с които показа красивите си женски форми, дългите си крака и… сочното си дупе.

Натали Трифонова показа женственото си тяло

От самите снимки не можем да разберем много, защото телевизионната водеща не пише никакви текстове под публикациите си, но това по никакъв начин не пречи на почитателите ѝ, защото те просто я заляха с положителни коментари.

Натали има аристократична красота! Естествен малък бюст, а не силикон като някоя порно звезда. Тялото и е много добре. Не е нужно да има плочки и релефи, тя има излъчване, магнетична жена“, пише нейна последователка.

„Чаровна, красива Натали, а сега показа, че имаш и супер дупе“, възхищава се друг потребител на социалната мрежа.

Разбира се, постът нямаше как да мине без критика и дългокраката красавица отнесе коментари и от типа: "Бъди по-скромна. Пада ти авторитета“.

Явно е, че участието в предаването Dancing Stars се е отразило добре както на фигурата на Натали, така и на самочувствието ѝ, защото тя просто сияе.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама