Най-после: Мика Стоичкова показа СНИМКИ от сватбата си


Най-после: Мика Стоичкова показа СНИМКИ от сватбата си
Снимка: Instagram

Както вече ви съобщихме, Михаела Стоичкова отново се омъжи, като това се случи миналия месец на родното Черноморие. По-голямата дъщеря на футболната легенда Христо Стоичков каза "Да" на половинката си Мартин Трайков в бутиков хотел на първа линия в Созопол.

Както собствениците сами описват мястото: Кристално синя вода на басейн, гледащ към морето, средиземноморски уют и колорит, хармония от светлина, простор и естествени материи, прецизно съвършенство към всеки детайл…

Мика Стоичкова най-после сподели снимки от венчавката, която пази в пълна тайна от медиите. Тя качи няколко кадъра на красивата декорация в социалните мрежи и изказа благодарности към всички замесени в сватбата. 

"Не можем да не споменем и прекрасните ни кумове Мария и Милен Керемедчиеви – не съществуват по-добри кумове на тази планета! Благодарим и на всички наши гости, че бяха плътно до нас и направиха този ден още по-специален. Този ден ще остане в сърцата ни завинаги!"

Повече за връзката на Мика и Мартин

Мика Стоичкова многократно е споделяла, че Мартин е най-голямата ѝ любов и човекът, който я прави истински щастлива. Наследница на Стоичков вече има дъщеря, Миа, от брака си с Айкут Рамадан, който продължи едва 3 години. Трайков също има един брак зад гърба си, от когото има син, Крис.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама