Как Блейк Лайвли отслабва след раждането


Как Блейк Лайвли отслабва след раждането
Снимка: Getty Images/Guliver

Блейк Лайвли роди дъщеря си Джеймс само преди три месеца, но вече е успяла почти напълно да влезе във форма.

Напоследък 27-годишната актриса, която дари съпруга си Райън Рейнолдс с дете през януари, е много заета с промотиратено на новия си филм (и фигура).

Каква е нейната тайна? Дълги разходки, йога.... и шоколад.

Макар че Блейк демонстрира прекрасното си тяло покрай премиерата на филма "Вечната Аделайн“, тя казва, че отслабването след раждането не й е било приоритет.

"Отслабването не е нещо, върху което се бях фокусирала. Когато имаш бебе, просто се опитваш да се храниш добре, тъй като всичко, което ям, отива директно в организма й“, сподели актрисата в интервю за сп. YOU.

"Тялото ти преминава през много неща по време на бременността и раждането, затова се чувствам добре, когато правя леки тренировки. Мразя фитнеса. Кой го обича? Когато съм в залата, се чувствам сякаш изпускам нещо. По-скоро бих карала колело или бих отишла на разходка.“

Според Yahoo! Health, Блейк често е посещавала йога за бременни преди самото раждане и изглежда, че трудът й се е възнаградил.

Въпреки че красивата блондинка има стройно тяло, тя обича да готви и да яде шоколад.

В предишни интервюта Лайвли е казвала, че предпочита да набляга на прясно изцедени сокове и чисти протеини.

Източник разкри, че тя е похапвала много пуешко, пилешко и еленско, за да свали излишните килограми след раждането.

Актрисата определено има едно от най-хубавите тела в Холивуд, но признава, че има дни, в които не се чувства уверена в себе си, както повечето от нас.

"Понякога се поглеждам в огледалото и си мисля: 'О, Господи, изглеждам като картоф. Смятате, че никога не се чувствам зле в кожата си? Аз съм човешко същество – всеки има своите притеснения. Попитайте Жизел Бюндхен или Бионсе. Те също ще ви кажат, че има дни, в които не се харесват.“

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама