Емилия направи тежко признание


Емилия направи тежко признание
Снимка: Instagram

Преди известно време се появиха слухове, че Емилия се е разделила със съпруга си Жорж Башур, като тогава поп-фолк певицата запази мълчание. Най-после тя проговори по темата, като индиректно призна, че наистина е имало раздяла между тях. 

"Важното е, че в момента сме заедно и сме щастливи", каза Емилия пред в. "Труд".

За слуховете по техен адрес

"Доста години бях хулена и изтърпях всякакви писания и вулгарни неща – изобщо не ми влияят вече, но може би майка ми и баща ми още ги нараняват. Съпругът ми също не е свикнал с тези мръсни статии. Честно казано, децата ми ги научих да не се връзват, както правя и аз и си живея живота както искам - не се срамувам от нищо. Човешки неща са това – разделяния, събирания... Важното е, че в момента сме заедно и сме щастливи."

За Камелия 

Емилия призна, че за съжаление вече не поддържа близки отношения с колежката си Камелия. 

"За съжаление, в близките години почти не се засичаме. Онзи ден се видяхме на общо парти на нашата колежка Лия, където бяхме поканени доста изпълнители. Много хубаво беше, почувствах се като едно време, когато се събирахме често. Сега прекарвам цялото време с децата си, дори приятелки нямам, а преди много се събирахме и поддържахме близки отношения, но сега всеки има много ангажименти и нямаме време за това."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама