Джилиан Андерсън: Сексът се променя с възрастта


Джилиан Андерсън: Сексът се променя с възрастта
Снимка: Getty Images

56-годишната актриса от "Досиетата Х" Джилиан Андерсън току-що издаде книгата си "Искам", която представлява компилация от хиляди сексуални фантазии, които тя е помолила жените да ѝ представят анонимно онлайн.

Тя разказа пред The Guardian как е обичала секса на всички етапи от живота си: "За мен сексът никога не е бил статична единица, а по-скоро нещо, което се адаптира и променя с израстването и промяната ми, с всяка нова фаза и етап от живота ми.

"Огромна част от това винаги е била в мисленето и чувствата, а не само в правенето на любов. Като актьор в основата на работата ми е заложено разрешението да се отдам на алтернативна реалност, което е самото определение за фантазия. Жените, в които се превъплъщавам, в чиито светове влизам, също имат вътрешен живот, желания и фантазии, които са жизненоважни, за да разберем какво ги кара да се чувстват."

Джилиан, която участва в поредицата "Сексуално образование" на Netflix, добавя, че миналото ѝ на секссимвол сега я озадачава.

Тя заяви пред The Guardian, че смята за "нелепо", че е била избрана за най-сексапилната жена от списание FHM през 1996 г.

След като през 1993 г. Джилиан се прочува с ролята на агента на ФБР Дана Скъли в "Досиетата Х", тя става обект на интерес от страна на мъжките списания.

Джилиан споделя, че е станала обект дори на похот: "Чувствах се толкова нелепо. Ако видите живота ми и къде съм през половината от времето, между работата и снимачната площадка, децата и шофирането, накрая е безумно да се окажеш насаме с няколко мои секси фотографии".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама