Диона се подигра на съда


Диона се подигра на съда
Снимка: Instagram

Диона не спира да си навлича проблеми. 29-годишната поп-фолк певица за пореден път не се яви в съда, който гледа делото ѝ за шофиране под въздействието на наркотици.

Какво се случва с процеса

Софийският районен съд наложи мярка за неотклонение и парична гаранция в размер от 10 000 лв. на изпълнителката за това, че не приема изпратените ѝ призовки да се яви на заседанията по делото. Досегашната ѝ парична гаранция от 5000 лв. бе отнета в полза на държавата. Заседанието беше отложено за 6 ноември 2024. 

Вижте още: Диона избухна срещу хейтърите (СНИМКИ)

Адвокатът на Денислава Сашова, както е истинското ѝ име, представи самолетен билет и обясни, че тя в момента не е в страната. Съдията по делото посочи, че това не е основателна причина за отсъствие. Певицата потвърди, че не е в България, а разпуска на екзотично място, като качи видео в Instagram, в което прави реклама на телефон по бански. Явно Диона не взима насериозно българското правосъдие. 

Припомняме, че на 24 януари 2024 тя беше арестувана за шофиране под въздействието на наркотици. Впоследствие химико-токсикологичната ѝ експертиза даде положителен резултат за кокаин.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама