Диона избухна срещу хейтърите (СНИМКИ)


Диона избухна срещу хейтърите (СНИМКИ)
Снимка: Диона Instagram

След като поп-фолк певицата Диона беше заловена да шофира след употреба на забранени вещества, тя отново прикова вниманието към себе си, като този път го направи с разголени снимки. Кадрите породиха противоречиви коментари в социалните мрежи. Изпълнителката явно не е сдържала гнева си след реакциите на хората, тъй като използва Instagram, за да се разбунтува срещу хорското мнение. Тя отговори на всички хейтъри, които я линчуват.

Какво написа Диона

"Що за разбирания и капризи има българския потребител?! Когато изпълнител от всяка друга страна се разголи е "артистично", но когато някой от тук се опита да направи нещо различно веднага е обиждан и оплют. Става циничен и вулгарен. С цялото ми уважение, но това са най-двойните стандарти, които съм срещала някога. Плюс това голотата е на мода! Стига с тези балкански, закостенели разбирания … Винаги се опитвам да покажа на хората нещо различно и всеки път съм линчувана за това… Е, не ви разбирам."

Вижте още: Майката на Диона: Аз съм единствената, която има право да я съди и упреква (СНИМКА)

Какво смятат потребителите

"Съвсем различно е да се разголи Мадона и да се разголи Диона ! Просто в България го правите много пошло и грозно,даже и в ежедневието си!"

"Изглеждаш вулгарно,а не еротично. Има разлика."

"В този конкретен случай, изобщо няма какво да се обясняваш! Снимките са супер 👏👏👏 Който схванал - схванал."

"Тези, които те плюят са същите, които след участие ти искат снимки за инстграм :)"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама