Брат Пит иска да се помири с Анджелина Джоли


Брат Пит иска да се помири с Анджелина Джоли
Снимка: Getty Images

Брад Пит иска да зарови томахавката с Анджелина Джоли, за да възстанови отношенията си с децата, след като дъщерите им Шайло и Вивиен се отказаха от фамилията му, съобщи "In Touch Weekly", цитирайки свои доверени източници.

"Никога Брад не си е представял тази дългогодишна борба и съперничество. Той е готов да вдигне ръце във въздуха и да се откаже", казва източникът на изданието. 

Според него децата на двойката не искат да имат нищо общо с баща си. "Фактът, че децата са се отказали от фамилията му, е само върхът на айсберга".

Вижте още: Ето каква е истинската Шайло - дъщерята на Джоли и Пит (ВИДЕО)

За какво съжалява Брад Пит

Вътрешният източник отбелязва, че Брад Пит съжалява, че е поставил на първо място битката с майката на децата си.

"Брад похарчи много време и пари, опитвайки се да направи това, което смяташе за правилно за децата си, но сега се чуди дали си е струвало", казва вътрешният източник и отбелязва, че основната причина, поради която е искал да запази винарната Chateau Miraval, за която се борят с бившата си съпруга, е да я предаде на децата си. "Miraval беше нещо, което децата можеха да получат от него и върху което можеха да изградят живота си, когато той си отиде. Но ако те не искат това, няма смисъл".

Вижте още: Вижте порасналата 15-годишна дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит (СНИМКИ)

Сега актьорът съжалява за всичко, което се е случило между него, бившата му съпруга и децата му. "Той съжалява за всичко, което се е случило, и знае, че не е бил примерен съпруг или баща по времето, когато са били заедно". Според вътрешната информация сега Пит не злоупотребява с алкохола и се е превърнал в различен човек. Той се надява, че с времето децата ще искат да възобновят отношенията си с него.

"Брад знае, че не може да насилва нещата и не може да накара децата си да искат да го виждат. Това ще се случи при техните условия, но той ще бъде до тях, когато те са готови", добавя изданието.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама