Башар Рахал проговори за новата си любима (ВИДЕО)


Башар Рахал проговори за новата си любима (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Башар Рахал е един щастлив мъж. Той се радва не само на професионални успехи, но му върви и в любовта. 49-годишният актьор, който ще бъде водещ на новия сезон на Big Brother с Александра Богданска, проговори за сегашната си половинка.

Рахал излиза с 27-годишната Любомира Башева, с която играят в постановката "Отблизо". В предаването "На кафе" той призна, че тя е добре и той се грижи чудесно за нея.

Общата им постановка е безпощадна дисекция на любовта, гарнирана с лъжи, изневери, ревност, страст, сълзи и много смях. В нея си партнират с Луиза Григорова и Александър Сано.

Мнението на Башар за Алекс

"Алекс е доста ведър човек. Тя е позитивна, усмихната … Бяхме я канили да участва в един наш филм, но тя ни отказа. Тогава си казах, че не е кифла. Трябваше да играе жена, която изневерява на мъжа си, но отказа, тъй като си пазеше имиджа", сподели впечатленията си Башар.

Самата Алекс за ролята си на водеща

За нея предложението е голямо предизвикателство, тъй като до момента не е водила жив ефир. Тъй като е била от другата страна, сега й предстои ново изживяване, поради което силно се вълнува.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама