Александър Сано изригна срещу медиите, ето защо (СНИМКА)


Александър Сано изригна срещу медиите, ето защо (СНИМКА)
Снимка: Александър Сано Instagram

Водещият на "Островът на 100-те гривни" Александър Сано изригна срещу невярната информация, която се появи в една родна медия. Според нея актьорът си е паднал по красивата Диляна Попова, с която в момента снимат риалитито на Филипините. Нещо повече - жена му го изгонила и той бил съсипан от този факт.

Сано многократно е заявявал, че съпругата му Нели, от която има дъщеря, е любовта на живота му и е много специална жена. Той категорично отрече слуховете, като използват доста остър език.

Ето какво написа бесният Сано на стори в Instagram:

 

 

Припомняме, че Сано, Диляна Попова и останалите от екипа на предаването "Островът на 100-те гривни" заминаха за Филипините в началото на юни.

Ето какво сподели преди време той за новата си роля:

"Аз съм човек, който обича предизвикателства и всичко, свързано с някакъв авантюризъм. Мисля, че отдавна не съм излизал от рутината си, смятам, че ще ми се случи нещо много интересно и го очаквам с нетърпение. Видях предимствата на този формат пред други подобни, които сме гледали до момента, и ми стана много интересно."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама