98-годишната баба на Ариана Гранде влезе в музикалната история (ВИДЕО)


98-годишната баба на Ариана Гранде влезе в музикалната история (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Марджори Гранде, чиято известна внучка с любов я нарича „Нона“ в чест на техния италиански произход, стана най-възрастният изпълнител, който някога се е класирал в Billboard Hot 100, след като беше включена в „Ordinary Things“ на Ариана Гранде – сингъл от новия ѝ албум „Eternal Sunshine“. ”

Как се е случило всичко?

Певицата наскоро разказа на Зейн Лоу за интервю за Apple Music как нейната баба се е озовала в албума. Тя каза, че отчаяно се е опитвала да намери как да „затвори“ албума и го е намерила в гласовите бележки на телефона си.

Вижте още: Емрах Стораро и Веси от “Dancing Stars” имат връзка? (СНИМКА)

„Винаги записвам моята Нона, когато съм с нея, защото никога не знаеш какво ще каже, а тя е най-забавният човек на света. Имах 30-минутна гласова бележка на нея и приятелката ѝ Шърли, които говорят, и беше точно по средата. И тогава си помислих: „О, Боже мой, това е отговорът.“

Носителката на Грами беше записала как баба ѝ говори за покойния ѝ съпруг Франк със сладък тон и го използва за „Ordinary Things“. Ариана Гранде обаче завършила албума, затваряйки последната песен с няколко секунди собствен смях. Когато я попитаха за този избор - и какво означава този смях за нея - тя каза, че има нещо в лекомислието, което само една баба може да достави.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама