10 въпроса с Пиленцата от Монако


10 въпроса с Пиленцата от Монако
Снимка: Личен архив

Почти невъзможно е да не сте чували за Нина и Борислав, познати още като Пиленцата от Монако. Те обичат да споделят своя звезден живот с последователите си, а техните възгледи за живота будят много дискусии. Те са различни, пъстри и винаги знаят как да насочат вниманието към себе си. Ето и нашите 10 въпроса, които решихме да им зададем:

В какво най-силно усещате разликата между живота в България и този на Френската Ривиера?

Най-силно усещаме разликата от живота в България и тук на Френската Ривиера – Монте Карло, Монако, Кан и Сен Тропе, от това,че сме далече от нашите родители и приятели. Имаме лека носталгия за тях, но живота ни тук на Френската Ривиера е доста по-красив, пълноценен и сме напълно самостоятелни. Не разчитаме на никого и на нищо, а само на себе си! 

Разкажете ни накратко как протича един ваш звезден ден?

Нашите дни са различни и не можем точно да ви разкажем как протича един наш ден, но животът ни тук е доста динамичен. Можем да ви разкажем деня си, когато аз не съм на работа във висококатегорийния хотел, в който работя на висока мениджърска позиция на рецепция тук в Кан, Франция и когато моят съпруг Борислав не е на трансфери, т.е фирмата за луксозни превози/трансфери ,която имаме тук,и които трансфери той прави от точка - до точка по цялата Френска Ривиера.

Събуждаме се по обяд, закусваме в най-близката “Pâtisserie”(френска сладкарница) нещо сладичко и задължително капучино с лъжичка любов. Сега е летният сезон и ходим на любимите ни плажове като “Nikki Beach Monte-Carlo”, ”Martinez Private Beach” в Кан и др. За вечеря задължително съм резервирала някой изискан френски ресторант в Монако, Кан или Сен Тропе, зависи от настроението ни и какво точно ни се хапва. Като цяло правим много #РЕКЛАМИ, #ЛУКСОЗНИ #ПОЗДРАВИ, защото сме #ИНФЛУЕНСЪРИ, но общо взето така протича един наш звезден ден. 

Избройте 3-те най-луксозните събития, на които сте били досега? На кое мечтаете да отидете, но все още не ви се е случвало?

Трите най-луксозни събития, на който сме били досега тук на Френската Ривиера, са:

1. „Формула 1” в Монте Карло, Монако (на която всяка година ходим и гледаме като ВИП гости директно от VIP LOUNGE-а на 5-звездния хотел “Hôtel de Paris”.)

2. „Международният филмов фестивал в Кан", на който ходим всяка година през май. 

3. Партитата и ревютата на известния моден дизайнер Philipp Plein, които посещаваме всяка година и сме канени ЛИЧНО ОТ НЕГО в частната му вила/имение тук в Кан, Франция.  

Колко струва успехът? От какво се лишавате и колко работите, за да поддържате стандарта си на живот?

Успехът струва много и във финансов и във физически аспект! Лишаваме се от нашето лично време, което трябва да имаме за себе си, за да може да сме едновременно и #ИНФЛУЕНСЪРИ, и да работим и двамата нашите си неща, които харесваме, за да поддържаме този висок стандарт на живот тук на Френската Ривиера. Тук наистина е много скъпо всичко и е предимно направено само за богати и заможни хора да живеят, които могат да си позволят да издържат на този стандарт, но пък ние успяваме и доказателство за това е, че вече 6-та година си живеем тук на Ривиерата. 

А какво ви носи звездния ви живот? Какво получавате и за какво сте толкова благодарни?

Звездният ни живот ни носи много СЛАВА, а оттам и много покани за платени рекламни проекти, участия в различни риалити формати и др. Благодарни сме, че съдбата ни срещна в този живот, станахме семейство и най-вече станахме известни, популярни и разпознаваеми лица ЗАЕДНО.Благодарни сме на семействата ни, които винаги ни подкрепят в нашите нови начинания и сме благодарни на верните и стойностни приятели, с които сме обградени и до ден днешен. 

Какво е да си инфлуенсър и с какво мислите, че помагате на последователите си? Как им влияете?

Да си е известен инфлуенсър в наши дни е доста трудна професия вече. Нашата насоченост е да показваме красивия ни и луксозен живот тук на Френската Ривиера и много от нашите последователи искат да приличат на нас, те ни имитират,опитват се да ни поддражават и един ден да бъдат като нас - ТОП ГЪЗАРИ! 

Как се пази толкова дълго една любов? Каква е вашата тайна и какво бихте посъветвали всички двойки?

Любовта ни успяхме да я съхраним във времето с цената на доста компромиси от двете страни - и от моя страна и от страна на моя съпруг Борислав. Тайната на любовта затова е тайна, защото всяка двойка си има своите методи и начини на съхранение на любовта, обичта и уваженеито помежду си. 

Какъв беше животът ви преди да станете толкова популярни? Тежи ли да ви разпознават навсякъде или ви харесва?

Животът ни пак беше красив, смислен и малко по-спокоен преди да станем популярни. И да тежи ни вече да бъдем разпознавани навсякъде, защото всеки иска да се снима с нас, а това вече е малко натоварващо и изнервящо в някои случаи. 

Кои са вашите идоли в живота и защо? Какво учите от тях и какво ви дават?

Моят идол в живота ми е майка ми Галина ,а за  Борислав е ясно кой е неговият идол - естествено известния моден дизайнер Philipp Plein. 

Как си представяте живота си след точно 10 години? Ще бъде ли още по-звезден от сега и дали целият свят ще научи кои сте?

Да, животът ни след 10 години си го представаме вече да сме трима или четирима, т.е нашето звездно семейство да се е увеличило. Ще бъдем, разбира се, още по-звездни и мисля, че ако не целият свят, то поне в континента Европа ще знаят кои са “Пиленцата от Монако” - звездното сем. Димитрови!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама