Стефания Колева и Деян Ангелов – през вулкан от комични ситуации в "Без гаранция"


Стефания Колева и Деян Ангелов – през вулкан от комични ситуации в "Без гаранция"
Снимка: Artvent

За жените и мъжете – с ръка на сърцето, с много хумор и без гаранция. Стефания Колева и Деян Ангелов са във взривоопасно съединение от комични ситуации в новия стендъп театър "Без гаранция" по текстове на режисьора Николай Гундеров. Премиерата ще бъде на 27 май в кино "Люмиер" в София.

Повече за постановка

Двамата актьори ще влязат в един нетрадиционен формат за българската сцена, за да се опитат да надникнат какво се крие в мислите на жените за мъжете и на мъжете за жените. С много хумор, ирония и сарказъм ще преминат през поредица от житейски ситуации, в каквито със сигурност са попадали и зрителите.

"Без гаранция" е комично състезание без заобикалки, в което всички предразсъдъци трябва да бъдат оставени на резервната скамейка. Кой ще вземе купата? Няма гаранция", споделя режисьорът Николай Гундеров, по чиито текстове е създаден и спектакълът. Музиката в него е на Добромир Кисьов.

Стефания Колева и Деян Ангелов си партнират отново с Николай Гундеров след успешната им обща работа в театралната комедия "От всички страни", в която участват още актьорите Александра Сърчаджиева и Дарин Ангелов. Продуцент и на двата спектакъла е Artvent.

След премиерата на "Без гаранция" в София предстоят първи срещи с публиката в Пловдив на 29 май и във Велико Търново на 29 юни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама