Играят “Улицата на живо” и през октомври


Играят “Улицата на живо” и през октомври

Поради огромния интерес и напълно разпродадената Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК) за двете премиерни представления на “Улицата” на 8-ми и 9-ти юни, от днес, 8 юни, тръгва продажбата на билети за следващите две представления.

“Улицата на живо” ще се играе още два пъти - на 13-ти и 14-ти октомври! 

Билетите са на цени от 20 до 40 лв. и могат да бъдат закупени в Билетен център - НДК и в мрежата на Ticketportal.

Рекордно бързата продажба и истеричното търсене на билети в последната минута бяха провокирани и от новината, че с “Улицата” режисьорът Теди Москов се сбогува с театъра – събитие, която се случва веднъж в живота...

Повече за "Улицата"

В първите години на 90-те на театралната сцена се ражда един спектакъл, който става емблематичен за времената на промяна  – политическото кабаре “Улицата” на Теди Москов. Чрез поредица от скечове и актьорска импровизация, спектакълът показва живота на „малкия човек” в България след падането на комунистическия режим. Героите на Мая Новоселска, Кръстьо Лафазанов, Валери Малчев и др. стават любимци на публиката. По-късно успехът на “Улицата” се пренася и на телевизионния екран в незабравимото шоу на БНТ.

Освен безспорните имена на актьорите, магията и очарованието на представлението ще бъдат допълнени от музиката и изпълненията на живо на Антони Дончев и бенд, сценография и костюми на Свила Величкова, както и картина и монтаж от Иван Москов.

Малко история: 

Улицата е хумористично телевизионно предаване, излъчвано първоначално по Ефир 2 преди каналът да бъде закрит, после и по Канал1 на БНТ, а последното му, девето телевизионно издание - по Нова телевизия. Излъчено е за пръв път през 1992 г. Основната тема е промяната, настъпила в България след смяната на политическия режим през 1989 г. Тогава “Улицата” набляга на състоянието на изкуството и културата. Засегнати са теми като съвременния морал, навлизането на рекламата в обществото, политиката и други. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама