Този цвят е хит в интериорния дизайнер за есен - зима 2024


Този цвят е хит в интериорния дизайнер за есен - зима 2024
Снимка: iStock/Guliver

Експертите смятат, че синият цвят е хит в обзавеждането през есен - зима 2024 г.

Компаниите, занимаващи се с цветове, смятат че през 2024 г. синьото определено ще е най-актуалният цвят. Те също така представиха различни нюанси на синьото като очаквани цветове, които ще доминират в интериорите през есен -зима 2024 г., като Upward SV 6239 и Renew Blue.

Вижте още: Това есенно цвете цъфти цяла зима и носи огромен късмет в дома

Синьото несъмнено е цветът, който трябва да гледате през следващата година и затова се посвещаваме на този вълнуващ нюанс. Разкриваме ви как можете да декорирате интериора и да придадете на дома си изцяло нов и модерен облик. Маркетинг директорът на цветовете Сю Уеден казва, че най-популярните цветове са вдъхновени от природата.

Друг експерт по цветовете, Су Ким, свързва синьото със спокойствие, благополучие и вярва, че то ще бъде намерено в много домове през следващата година. Хелън Шоу, директор цветови маркетинг в Benjamin Moore, казва, че основната тенденция през 2024 - 2025 г. ще бъде силен и наситен син цвят, именно заради усещането за комфорт. Той също така вярва, че синьото е един от най-обичаните нюанси в интериорния дизайн, защото символизира доверие, хармония и отговорност. Има много начини, по които можете да украсите пространство със синьо. Това са част от вариантите за декорация на дома .

Има много цветове, които се съчетават добре със синьото , като например оранжевото, топлите тонове създават усещане за хармония и положителна енергия. Може да се комбинира по различни начини, като декорирате гардероб, рафт или бюфет. През следващите години крайбрежният шик ще бъде на мода . Има нарастване на популярността около по-светлите нюанси, като бялото, което върви добре със синьото. От една страна неутрализира силата му, а от друга подчертава контраста и отваря пространството. Ако искате да озарите дома си със свеж нюанс за следващата година, тогава синьото е очевиден избор.

Вижте още: 5 грешки при осветлението, които НЕ трябва да допускате

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама