Разгледайте дома на Мила Кунис и Аштън Кътчър (ВИДЕО)


Разгледайте дома на Мила Кунис и Аштън Кътчър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Мила Кунис и Аштън Кътчър са една от най-известните холивудски двойки, която обаче предпочита да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Двамата актьори решиха да отворят вратите на неокласическото си имение, проектирано от архитекта Съмнър Сполдинг в началото на 30-те години.

"Искахме дом, а не имение", настоява Кунис, описвайки имота от 24 281 кв м, в който сега се помещава основна къща, свързана с къща за гости/развлекателен хамбар, както и свободностоящ павилион за барбекю. "Искахме къщата да изглежда като стара плевня, нещо, което е било тук от десетилетия, което след това е превърнато в къща. Но също така трябваше да се чувства модерно и уместно", уточнява Кътчър.

Обсебеното от дизайна дуо стартира петгодишното си приключение, като сглобява независими Pinterest дъски, за да изяснят личните си визии за проекта. "Изграждането на къща от нулата не е малко нещо. Това или щеше да ни сплоти, или да ни разедини", казва Кунис за потенциално разделящото начинание. За щастие, естетическите им пристрастия изглежда са добре съвпадащи. "Когато се вгледахме в дъските един на друг, 90 процента от изображенията, които избрахме, бяха еднакви и повечето от къщите, които закрепихме, бяха проектирани от Хауърд", спомня си Кътчър, имайки предвид архитект Хауърд Бакен.

Бакен, разбира се, е майстор на така наречената модерна селска къща, известен със способността си да вдъхне усещане за поезия и ярък, съвременен дух от народни форми и рустикални материали. Къщата на Кътчър и Кунис е доказателство за неговото алхимично боравене с регенерирана дървесина, бетон и стъкло. "Хауърд е като страхотен софтуерен дизайнер, някой, който подхожда към дизайна като към акцентиране на функцията", казва Къчър, който има богат опит в стартиращи технологични компании. "Софтуерният дизайнер иска да отведе хората там, където желаят, с най-малко кликвания. Хауърд цели да ви отведе там, където искате да бъдете с най-малко врати и препятствия. Той също така знае, че има определени места, където искате бариера, която да маркира праг и да създаде малко триене", добавя Кътчър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама