Каубойски тренд в интериора: Как да декорирате в този стил


Каубойски тренд в интериора: Как да декорирате в този стил
Снимка: Facebook

Някога мечтали ли сте да живеете в ранчо в американския Запад вместо в стандартен крайградски дом или градски апартамент? Макар че е най-лесно да се сдобиете с каубойски ботуши, отколкото с плевня, това не означава, че не можете да пренесете каубойската атмосфера в дома си. Ето няколко идеи как да направите това.

Изберете цветова палитра, вдъхновена от Запада

Независимо дали чрез боя, изкуство или текстил, има много начини да включите цветова палитра, вдъхновена от Запада, във вашия дом. Заложете на естествени материали и черпете вдъхновение от суровата красота на американския запад. Топли неутрални нюанси, които имитират пустинния пейзаж, подчертани от тюркоазени нюанси, са идеална комбинация.

Изберете дървени мебели и аксесоари

Наситените кафяви мебели могат да придадат на вашия дом класическо западно настроение. Добавете дървена маса за кафе или маса за хранене или стол в кестеняв цвят. Не прекалявайте обаче, заложете на един или два елемента като акцент. Помислете и за по-малки детайли - поставете например дистанционните в ретро дървена кутия или сервирайте върху дървена дъска.

Вижте още: 5 идеи за есенна декорация, за да превърнете хола си в уютно убежище

Кожи на показ

Килимът от телешка кожа (истинска или изкуствена) е чудесен начин за рамкиране на всекидневна или спалня, добавяйки както текстура, така и автентичност.

Закачете каубойски шапки

Най-добре е да свалите тази каубойска шапка от главата си и вместо това да я сложите на стената. Например, декоративните каубойски шапки са идеални за показване на рафт или върху купчина книги за масичка за кафе.

каубой

Помислете за предмети, вдъхновени от препарирането

Таксидермията е смел избор, който не е за всеки, но наистина крещи каубойски. Не се притеснявайте, ако не искате истинска глава на животно във вашата всекидневна, изберете вместо това керамичен бюст с глава на животно или ваза.

Вижте още: Този цвят ще виждаме навсякъде в интериора тази есен (СНИМКИ)

Отглеждайте някои пустинни растения

Сбогувайте се с онова гигантско маслиново дърво, което беше толкова модерно миналата година, и вместо това го заменете с кактус. Също така се препоръчва добавяне на теракотени саксии, пълни с кактуси, за да внесете намек за живот в пустинята на закрито.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама